Ми у Facebook
19.01.2014, 16:29

Кухонні витребеньки для рівнянок: фартух + рушник

Кухня – на ній велику частину часу проводимо ми, жінки. Це наше королівство, яке ми постійно вдосконалюємо і естетично, і практично.
Нам давно допомагають різноманітні побутові прилади, що значно скорочують час приготування їжі та зберігають наші сили. Але є й такі помічники, без яких господині не обійтися, щоби дотримуватися чистоти та охайності в такому важливому повсякденному процесі. Це – звичайні фартух та рушник. Жіночий Клуб ділиться з вами, любі рівнянки, корисними знахідками для ведення господарства.

Підкова на щастя власними руками

Не секрет, що господиня на кухні не може обійтися без рушників. Коли ми готуємо, то часто миємо руки і, звичайно, їх витираємо. Особисто я користуюся під час готування не одним рушником.

Вишивка стрічками прикрасить вас і вашу оселю

Використаний рушник швидко стає вологим і потребує зміни. А ще він повинен бути завжди під рукою. Звичайно, можна прикріпити до стінки численні гачечки під рушнички. А ще скористатися оригінальною і одночасно дуже простою та корисною ідеєю – об’єднати фартух та рушник.



Вам залишається придбати або пошити один фартух і декілька рушничків. На зручній для вас довжині пришийте одну стрічку роз’ємної блискавки або ціпкої смужки до низу фартуха, а іншу – до рушника. Використали, відстібнули, відправили у прання, наступний рушник прикріпили.



Зручно і надовго! А, головне, фартух залишається чистим, ваш вигляд – охайним.



Посмішка дня

Одне жіноче щастя точно є в новому році, принаймні, у моїй родині ... Тиждень можна нічого не готувати: тільки розігрівати :))))





На правах реклами