Ми у Facebook
22.01.2014, 14:02

Українці активно скуповують бронежилети і протигази

В інтернеті повним ходом йде торгівля речами для індивідуального захисту. Так, відразу після початку вчорашніх зіткнень мітингувальників і міліції, на сайті оголошень Slando суттєво зросла кількість запитів і пропозицій протигазів, бронежилетів, шоломів тощо.
Масово продаються і купуються старі радянські протигази. Зокрема, найпопулярнішою модифікацією є ЦП-5, оскільки його вартість в повному комплекті стартує від 20 гривень. Більш сучасні моделі можуть коштувати від кількох сотень до тисяч гривень.



На вулиці Грушевського у Києві будують катапульту

Також істотно збільшилася кількість пропозицій бронежилетів. Продаються як старі і вживані, так і абсолютно нові сучасні моделі. Ціни стартують від 400 гривень. Трохи дешевше обійдуться бронежилети для пейнтболу – 120 грн.



Активним попитом користуються також страйкбольні аксесуари і спортивна захисне екіпірування. Зокрема, збільшився попит на всі види шоломів, а також на комплекти хокейної екіпіровки.

У Києві невідомі викрадають активістів Євромайдану

Нагадаємо, активні зіткнення почалися в Києві, на вулиці Грушевського, 19 січня і тривають досі. Міліція застосувала проти людей світлошумові гранати, сльозогінний газ і почала стріляти гумовими кулями.

Прес-служба Slando





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ