Ми у Facebook
23.01.2014, 00:45

Депутат Рівнеради Олександр Лащук - на барикадах у Києві

І вдень, і вночі OGO.ua слідкує за жорстким протистоянням у Києві, епіцентром якого стала вулиця Грушевського. Щойно враженнями про побачене на барикадах столичного Євромайдану поділився з OGO.ua депутат Рівнеради Олександр Лащук.
- Я вже не вперше перебуваю у епіцентрі подій навколо столичного Євромайдану та вулиці Грушевського. Буквально минулої ночі повернувся з Києва, а в середу під вечір знову вирушив до столиці, адже не можу залишатись осторонь не бачених досі акцій прямої дії. Не можу залишатись байдужим у той час, коли українці активно і наполегливо відстоюють свою гідність.

До Києві прибув у середу ввечері. Відразу ж попрямував на вулицю Грушевського, де нині найгарячіше. Проходячи повз Хрещатик, звернув увагу на стовпчики огорожі, які раніше з'єднувались металевими щитами, а зараз залишились стояти нарізно - щити розібрали на барикади. На Європейській площі звернув увагу на скупчення автівок активістів Автомайдану. Піднімаючись угору на вулицю Грушевського, пригадав, що не взяв з собою маски. Але отримав її у хлопців біля барикад. До слова, вразило, що у зведенні барикад активну участь беруть не лише присутні чоловіки, а й жінки та зовсім молоді дівчата. Вони підносять хлопцям бруківку для зміцнення укріплень.

...Зараз прямую далі, в самісінький епіцентр подій. Прагну бути корисним там, де твориться історія мого народу.

Олександр Лащук (четвертий праворуч) з рівненськими політиками і громадськими активістами на Народному віче у Рівному
Олександр Лащук (четвертий праворуч) з рівненськими політиками і громадськими активістами на Народному віче у Рівному


Головне фото - Оксана Коваленко, "Українська правда"





На правах реклами