Ми у Facebook
23.01.2014, 17:47

Керівництво Рівненської ОДА піде у відставку?

Виконувач обов’язків голови Рівненської облдержадміністрації Анатолій Юхименко заявив, що він разом із двома заступниками готові написати заяви про звільнення. Проте для вступу у силу такого рішення потрібно, щоб заяву підписав голова Рівненської ОДА, тому їх відставка не є остаточною.
Нагадаємо, що сьогодні під час штурму Рівненської ОДА мітингувальники вимагали відставки голови та його заступників. Виконувач обов’язків голови Рівненської облдержадміністрації Анатолій Юхименко заявляє, що напише заяву про відставку, щоб уникнути кровопролиття. За словами Юхименка, у відставку також готові подати двоє заступників голови ОДА Світлана Сад і Володимир Новак.

Проте для того, щоб їхні заяви про звільнення вступили в законну силу, вони повинні бути зареєстровані та підписані головою Рівненської ОДА, тому про відставку керівництва області говорити зарано.

Рівненська ОДА в облозі [+Фото]


Для прикладу, львівський губернатор Олег Сало також говорив про те, що піде у відставку. Проте вже за декілька годин він попросив вважати його заяву про відставку недійсною.

Сало заявив, що написав заяву на звільнення з посади під тиском і його змусили це зробити, погрожуючи захопленням влади.

Голова ОДА Львівщини Олег Сало відмовився йти у відставку


"Бачачи некерованих людей, відсутність лідера й усвідомлюючи їхнє небажання йти на переговори, а також переймаючись життям та здоров’ям працівників обласної державної адміністрації, я написав заяву", – заявив він.





На правах реклами