Ми у Facebook
23.01.2014, 17:49

Одна із вистав рівненського театру святкує десятиріччя

Вистава «Суперникам» 26 січня виповнюється 10 років. Постановку за твором білоруського драматурга у свій час створив директор-художній керівник нашого театру Володимир Петрів у парі з художником-постановником Аллою Локтіоновою.
За десятиліття вистава пройшла 130 разів з постійними аншлагами. До того ж акторський склад залишався практично незмінним. У головних ролях на сцену виходили народна артистка України Ніна Ніколаєва, Юлія Крет та Станіслав Лозовський, Сергій Бондарук та Ольга Лозовська, Олеся Демчунь, а також незабутній метр рівненської сцени народний артист України Володимир Сніжний.



Рівненська майстриня представила своїх ляльок-рекордсменок

Звичайно, вистава без Володимира Адольфовича ніколи не буде такою, як була. Проте по-новому прекрасною вона сьогодні є завдяки виконавцю ролі Прокопа народному артисту України Георгію Морозюку. Особливо знаковою вистава «Суперники» є для Юлії Крет та Станіслава Лозовського. Адже саме з ролей Домни та молодого Прокопа ці актори розпочали професійну діяльність на сцені Рівненського облмуздрамтеатру.



Що цікавого підготували у рівненській галереї "Євро-Арт”

Реальність сюжету та глибина висвітлення людських почуттів, прекрасне акторське виконання торкнулось не лише сердець глядачів. На фестивалі «Перлини сезону», що проводиться у Івано-Франківську, журі відзначило нагородами: за кращу жіночу роль народну артистку України Ніну Ніколаєву та за кращий акторський дебют артиста Станіслава Лозовського. Виставу переглянули глядачі Дніпропетровська, Полтави, Кіровограда, Луцька, Львова та інших міст.





На правах реклами