Ми у Facebook
25.01.2014, 18:37

Міського голову Рівного просять визначитися

Під час Народного віче, яке зараз триває у Рівному, депутат Рівнеради Олександр Лащук закликав міського голову Рівного визначитися і підписати заяву про вступ до Народної ради.
Під час Народного віче 25 січня міські обранці розповіли про рішення позачергової сесії рівненської міської ради. Так, лідер рівненської "Батьківщини" Олександр Курсик нагадав про те, що вчора міська рада виконала вимоги громади та підтримала перевибори, визнала злочинними дії правоохоронців проти протестувальників на Грушевського.

У Рівному ініціювали створення Народної ради Рівного

Також депутати Рівнеради Олександр Курсик та Олександр Лащук розповіли про те, що бажаючі депутати можуть підписати заяви для вступу в приміщенні Рівненської облдержадміністрації. Головне зобов'язання при вступі - виконувати в подальшому рішення Народного віче в місті Рівне і беззастережно підтримувати народний протест проти режиму Януковича.

- Я закликаю міського голову Рівного Володимира Хомка визначитися і підписати цю заяву, - сказав Олександр Лащук. - Потрібно вимагати від Хомка визнати народний протест.





На правах реклами