Ми у Facebook
28.01.2014, 11:52

Сесії Рівненської облради сьогодні не буде

Депутати Рівненської обласної ради після бурхливого дня 27 січня, коли відбулось пленарне засідання міжфракційного об'єднання "Народна рада", сьогодні, швидше за все, не збиратимуться.
На 9 годину ранку у вівторок відбулись збори опозиційних депутатів, проте обранців із районів на них не викликали - зв'язок підтримували в телефонному режимі. Депутати говорять, що всі чекають новин із Верховної Ради. В разі потреби - готові зібратись за кілька годин. Кажуть, що в облраді є ряд депутатів, які готові приєднатись до Народної ради з огляду на можливі рішення парламенту. Мовляв, вичікують, у якому напрямку розвиватимуться події у державі загалом.

Позачергова сесія Рівненської облради [ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ]

Кілька опозиційних депутатів обласної ради, з якими поспілкувався кореспондент OGO.ua, заявили, що, якщо не станеться нічого екстреного, сесія облради збереться в плановому режимі у п'ятницю, 31 січня, як і було передбачено заздалегідь. Нагадаємо, того дня має відбутись друге пленарне засідання чергової сесії облради, де має розглядатись обласний бюджет. Опозиціонери очікують, що на це засідання прибудуть депутати від Партії регіонів.


Фоторепортаж про засідання депутатів обласної ради 27 січня


Нагадаємо у понеділок, 27 січня, депутатам облради забракло кворуму - зібралось 40 депутатів замість потрібного 41. Робота проходила у режимі пленарного засідання міжфракційного об'єднання "Народна рада". Близько 20 години з'явилось розпорядження про скликання 27 січня позачергової сесії, яке підписав перший заступник голови облради Михайло Кривко. Проте, депутатів на цей момент уже розпустили по домівках. А сьогодні вчорашнє розпорядження вже не чинне - потрібно було б нове. Схоже, що рівненські опозиціонери, так само як і провладні депутати, які вчора в своїй переважній більшості проігнорували збори в сесійній залі облради, зараз очікують новин із Києва...

Забарикадована Рівненська облдержадміністрація: фоторепортаж





На правах реклами