Ми у Facebook
28.01.2014, 20:57

До уваги водіїв! Обмеження руху на Волині

28 січня на території Іваничівського району Волинської області спостерігалося значне погіршення погодних умов у вигляді випадання снігу, сильного вітру, який створив на дорогах снігові замети.
У зв’язку із сніговими заметами та для забезпечення безпеки дорожнього руху на ділянках автомобільної дороги Т 03-02 Піща-Шацьк-Любомль-Володимир-Волинський-Павлівка-Горохів-Берестечко-Козин на 116-125 км (с.Радовичі Іваничівського району – с.Маркостав Володимир-Волинського району) та автомобільної дороги Т 03-05 Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Локачі на 33-35 км (с.Клопочин Іваничівського району – с. Колона Іваничівського району) закрито рух автотранспорту.

До уваги водіїв! Тимчасове обмеження руху на Львівщині

Рух автотранспорту на період ліквідації затору може здійснюватися по об’їзду автомобільними дорогами Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі - Павлівка - Локачі в напрямку м. Нововолинськ та Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Волинський - Павлівка-Горохів – Берестечко - Козин в напрямку м. Горохів.

До уваги водіїв! У наступні три доби в Україні снігопади та сильні морози

До слова, на території Львівщини 20 січня, з 21.30 години було тимчасово обмежено рух великовагового та пасажирського транспорту на автодорогах загального користування.

ДАІ закликає водіїв бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, враховувати погодні та дорожні умови.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ