Ми у Facebook
01.02.2014, 09:00

Гороскоп на 1 лютого: треба рухатись!

Багато мрій, планів, розмов. Конкретних справ менше. Дехто відчуватиме фізичну втому та моральне спустошення. Але пасивність протипоказана.
Астрологічний прогноз: 1 лютого 2014, субота.

3 місячна доба. Місяць у знаку Риб (перша чверть, росте).

Субота може принести цікаві ідеї та нові життєві й особисті плани. Не всі вони чіткі та реальні, але варто десь їх записати, щоб повернутися до них пізніше, у більш сприятливі часи.

Гороскоп на тиждень 27 січня – 2 лютого

Намічаються поступові, ще непомітні, зміни в особистому й сімейному житті, у діловій та професійній кар`єрі, навчанні, і взагалі у суспільстві. Щоправда, не завжди це нам подобається і не завжди це нас влаштовує.

Дехто відчуватиме фізичну втому та моральне спустошення. Але треба рухатись! Не лінуйтеся і розберіться з «хвостами», боргами, обіцянками. Наскільки це можливо, очистіть простір для майбутнього.

Добре займатися творчістю, мистецтвом, улюбленим хобі, відпочивати з дітьми.

Самые необычные и прикольные снеговики ФОТО

Інтуїція підкаже правильні та оригінальні рішення. «Розрулити» деякі неприємні ситуації допоможе творчий, нестандартний підхід. Якщо ж ви хочете принципово щось змінити – зробіть це сьогодні!

Від того, зміните сьогодні, як побудуєте стосунки, залежатимуть ваші справи на всіх фронтах у найближчі три тижні.

Вдома і в господарстві рекомендується вологе прибирання, добре поливати й обприскувати водою кімнатні рослини. Та й нам не завадять водні процедури - баня, сауна, ванна з ароматичними оліями.

Увага: якщо ви самі вирощуєте розсаду овочів - з 1 по 15 лютого треба вже замочувати й сіяти перець (гіркий та солодкий болгарський) та баклажани. Вони довго сходять і довго ростуть.

Друга половина дня, а особливо вечір підходить для обміну інформацією, жіночих посиденьок, спілкування з подружками, покупок, походів по магазинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами