Ми у Facebook
01.02.2014, 21:28

У Рівному проведуть Марш матерів

2 лютого о 12 годині під стінами Рівненської ОДА розпочнеться Народне віче. Планується, що віче розпочнеться з богослужіння, а завершиться ходою - «Матері - за життя. Матері - проти війни».
Нагадаємо, що у Рівному народні зібрання тепер перемістилися з Майдану незалежності до приміщення Рівненської обласної державної адміністрації. Так, цієї неділі у Рівному знову проведуть Народне віче.

Також після завершення Народного віча та богослужіння запланова акція «Матері - за життя. Матері - проти війни». Спільною ходою за мир в країні та життя без насильства пройдуть матері, священнослужителі та жителі міста до пам'ятника-колони Божої Матері.

У Рівному знову відбудеться Народне Віче

- Я вважаю, що такий захід є надзвичайно важливим, адже будучи неодноразово на Євромайдані у Києві я бачив наскільки мужньо та самовіддано борються наші українські жінки, - наголошує депутат Рівнеради Олександр Лащук. - Відтепер для мене вулиця Грушевського - це коли літня жінка біжить до першої барикади попереду студента, який повзе під фанерним щитом під прямим обстрілом і щосили кричить до "беркуту": "Не вбийвайте дитину!"

Голова Рівненської ОДА Василь Берташ готовий до переговорів з Майданом [КОМЕНТАР] [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ