Ми у Facebook
01.02.2014, 22:47

Рівненщина: військовослужбовці допомагають чистити сніг

За три дні виконання робіт військовослужбовці 107-го Центру дорожнього забезпечення, що у Дубенському гарнізоні, розчистили близько 350 кілометрів доріг від снігових заметів та звільнили 17 населених пунктів Рівненщини від снігового полону.
Загалом військовослужбовці на Рівненщині розчистили 350 кілометрів доріг у сімнадцяти населених пунктах. 31 січня розчищено від снігу дороги за маршрутами до населених пунктів Дубно, Мирогоща, Молодаво, Варковичі, Жорнів, Олибів, Сатиїв, Дядьковичі, Верба, Берег, Студянка, Городище, Бортниця, Княгинино, Білоберіжжя, Заруддя, Мокре.

До уваги водіїв! Список доріг, де обмежено рух транспорту

- Загальна протяжність маршруту розчистки автомобільних доріг складає 343 км, - зазначив заступник начальника Центру з виховної роботи підполковник Юрій Нечитайло. - Військовослужбовці та працівники ЗС України з честю і гідністю виконують поставлене завдання з надання допомоги жителям Рівненщини у боротьбі з наслідками стихії на дорогах. При цьому, в такий мороз, існує ризик для їх здоров’я, тому головним залишається дотримання заходів безпеки та недопущення переохолодження особового складу.

Загрузли на дорозі у Рівному: куди телефонувати?

До слова, дубенські військові днями написали звернення до Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України . У ньому сказано: «У цей непростий для країни час, ми повною мірою усвідомлюємо надзвичайно велику відповідальність, яка лягає сьогодні на захисників Вітчизни. Ситуація, що склалася сьогодні потребує мирного врегулювання шляхом переговорів та “круглих столів”. Протистояння у суспільстві в подальшому може призвести до збройної боротьби та кровопролиття, чого в жодному разі не можна допустити! Товаришу Верховний Головнокомандувачу Збройних Сил України! Ми сподіваємося, що заходи, які вживаються керівництвом держави, щодо мирного врегулювання ситуації в державі досягне позитивних результатів та стабільності в суспільстві».





На правах реклами