Ми у Facebook
04.02.2014, 11:53

Рівненську обласну раду очолить представник опозиції

Депутати Рівненської обласної ради на сесії 4 лютого взяли до відома факт складання Юрієм Кічатим повноважень голови обласної ради. Після перерви першим питанням розглядатимуть обрання нового голови облради.
"За" те, щоб взяти до відома заяву Юрія Кічатого, проголосувало 62 депутати. Нагадаємо, представник Партії регіонів Юрій Кічатий, який очолював Рівненську обласну раду з 2010 року, подав письмову заяву про складання повноважень. Її було зачитано на початку сесії 4 лютого.

Рівне: голова облради Юрій Кічатий написав заяву про відставку

Раніше голова облдержадміністрації Василь Берташ, присутній на сесії, повідомив, що за результатами переговорів з представниками опозиції 3 лютого було досягнуто домовленості: обласну раду очолить представник "Народної ради", а заступниками залишаться депутати від об'єднання "Європейський вибір" Михайло Кривко та Олександр Чуприна.

Сесія Рівненської облради 4 лютого: текстова трансляція

Раніше опозиція запропонувала на посаду голови Рівненської облради голову Народної ради Рівненської області, лідера фракції "Батьківщина" Михайла Кирилова. Після перерви має відбутись розгляд питання про обрання нового голови облради. Станом на 12 годину висунення кандидатів на цю посаду ще не відбувалось.





На правах реклами