Ми у Facebook
13.02.2014, 16:40

Як провести День святого Валентина у Рівному [оновлено] [ОГЛЯД]

День усіх закоханих уже зовсім скоро, а так важко обрати місце, де краще провести цей чудовий день. Тому журналісти порталу OGO.ua підібрали для вас декілька цікавих ідей.
Один із можливих варіантів - завітати разом із коханою людиною на святковий концерт "ПДМ з любовю", який відбудеться 14 лютого в глядацькій залі Палацу. А крім цього, ви отримуєте можливість виграти романтичну вечерю на двох.



Топ-10 креативних подарунків на День св. Валентина

А у піднебесному ресторані SkyBar Manhattan 14 лютого відбудеться вечір живої музики для усіх закоханих. Романтична атмосфера закладу - це те, що порібно в цей день.

Рівненська філармонія 14 лютого подарує музичну історію про кохання [Анонс]



Хто хоче більше драйву цього вечора - можете завітати у нічний клуб «Стадіо Паб». Цієї ночі «Стадіо Паб» курсуватиме до станції «Кохання». Тут ви перебуватимете у яскравій атмосфері романтики із краплею інтимності.



А ще ви можете завітати на романтичну вечерю у піцерію "Сентіменто". І отримати можливість взяти участь у розіграші подарунків для всіх закоханих. Кожен, хто зробить замовлення на 100 чи 200 грн, отримує можливість взяти участь у розіграші. І самостійно витягнути свій подарунок, яким може стати шампанське, піца, романтична вечеря чи 10% знижка.



В День всіх закоханих Арт-кафе «Salvador Dali» подарує Вам відчуття затишку та усамітнення за межами шумного міста. Тут ніхто і ніщо не завадять вам насолодитися святковою вечерею при свічках у компанії коханої людини на хвилях тихої романтичної музики.

Заворожуюче полум'я свічок і усміхнені привітні амури перенесуть Вас у романтичну казку! Лише тільки улюблені звуки відомих мелодій у виконанні дуету "Passion" нагадуватимуть, що це не сон, а відбувається з Вами наяву.

Музичний Купідон - Dj Cosmo
А також на вас чекає розіграш РОМАНТІЧНОЇ ВЕЧЕРІ на двох!
Вхід: 30 грн.

Телефон для резервування столів та замовлення меню: (097) 96 00 691, (093) 46 71 032



День св. Валентина у нічному клубі "Магнат"
Стріли Амура MC JACKAS влучать у серце кожного!
Музичний коктейль з кращих інгредієнтів танцювальної музики від купідонів:
DJ Alexander Slyepy
DJ X-RaY
DJ Soldier
DJ SoBe
Фоторепортаж: Андрій Голубцов
Вартість входу у клуб: 50 грн.
Вартість з особи у ресторані МАГНАТ - 200 грн. (+безкоштовний вхід у клуб)



А ще 14 лютого, впродовж дня, на Майдані Незалежності буде розміщена "Стіна кохання", на якій ви зможете залишити своє ім'я та ім'я своєї половинки. Всі бажаючі зможуть привітати зі святом коханих та друзів, висловити свої почуття та, якщо пощастить, отримати "валентинку" від організаторів.

Також на Майдані Незалежності відбуваьтметься флешмоб, під назвою "Живе серце України". Акція покликана показати любов у серці кожного українця та українки. Початок о 16:30 на Майдані.

Цікава акція до до дня закоханих прохдитеме у рівненському зоопарку. Закохані пари, що пред'являть будь-які докази своїх почуттів, можуть пройти на територію зоопарку по одному квитку. Відвідувачам на ім'я Валентин чи Валентина вхід на територію безкоштовний (при наявності документа, що посвідчує особу). Акція тривє з 14 по 16 лютого.

Крім того, у Палаці культури "Текстильник" серця закоханих рівнян битимуться під музику легендарного гурту "Scorpions", яку у Рівному заграє офіційний триб'ют-гурт "SCORPIONS Tribute Band".





На правах реклами