Ми у Facebook
12.02.2014, 13:29

Видатна рівненська спортсменка отримуватиме стипендію від Януковича

Чемпіонка XXII літніх Дефлімпійських ігор 2013 року з дзюдо Катерина Гусєва отримуватиме стипендію Президента України.
Згідно з Указом Президента України від 25.01.2014 № 45/2014 «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів», представниці Рівненського «Інваспорту» Катерині Гусєвій призначається стипендія Президента України у розмірі 15 тисяч гривень. Прийнято такий Указ в рамках заходів щодо фізкультурно-спортивної реабілітації інвалідів та підтримки паралімпійського і дефлімпійського руху в Україні, – інформує офіційне Інтернет-представництво Президента України.

У Катерини Гусєвої - є вади слуху, але вона досягла значних успіхів у спорті. Дівчина - спортсмен-інструктор з дзюдо штатної збірної команди України Українського центру фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт", абсолютна чемпіонка України з дзюдо та чемпіонка світу з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху, майстру спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху.

Додамо, що Катерина визнана найкращою спортсменкою міста Рівного у 2012 році, а також її відзначили у номінації «Найкращі інваліди-спортсмени з паралімпійських та дефлімпійських видів спорту» сезону 2012 року.





На правах реклами