Ми у Facebook
18.02.2014, 14:13

Львівська обласна рада знову висловила недовіру Олегу Салу

Львівська обласна рада висловила недовіру голові Львівської облдержадміністрації Олегу Салу, який певний час був начальником ГУ МВС у Рівненській області.
"За" проект рішення проголосували 72 депутати, проти - 3, утрималися 4. Участь у голосуванні взяли 79 депутатів, пише Українська Правда

Таке рішення було прийнято після звіту за виконання обладміністрацією делегованих обласною радою повноважень за минулий рік.

Самого Сала не було на сесії, оскільки він поїхав у відрядження до Київа. Замість нього перед обласною радою звітував перший заступник голови Львівської ОДА Олексій Сторчило.

Депутати також визнали незадовільною роботу Львівської облдержадміністрації в частині виконання делегованих повноважень за 2013 рік.

Олег Сало: відверте інтерв'ю для "ОГО"

12 листопада минулого року Львівська облрада також висловила недовіру Олегу Сало - "за" проголосували 72 депутати. Це рішення було оскаржене прокуратурою.

Як відомо, 17 грудня Львівська облрада відкликала власні повноваження, делеговані Львівській облдержадміністрації, та позбавила чиновників останньої права бути в своїх приміщеннях.

23 січня кілька тисяч жителів Львова зайшли в будівлю, де розміщена Львівська ОДА, і змусили губернатора написати заяву про відставку.

Пізніше Сало від своєї заяви відмовився.

6 лютого суд повернув повноваження Львівській ОДА.

Львівській облраді 11 лютого не вдалося висловити недовіру голові ОДА Олегу Салу, оскільки той перебуває у відрядженні в Києві.

ДОСЬЄ: Сало Олег Михайлович





На правах реклами