Ми у Facebook
18.02.2014, 15:15

Під час штурму офісу Партії Регіонів вбили людину [+Відео]

Під час штурму офісу Партії регіонів на вулиці Липській у Києві «майданівці» вбили людину. За даними «Версій», загиблого - інженера Володимира Захарова - витягли з кабінету на другому поверсі будівлі і до смерті побили.
Нагадаємо, що сьогодні «мітингувальники» зломали вхідні двері в офіс Партії регіонів на вул.Липська і пройшли у внутрішній двір будівлі. Вони також зламали металеву огорожу, підпалили у дворі одну з машин, забирали у співробітників папки з документами, били їх. Близько 20 співробітниць офісу залишили будівлю, деякі з них також були побиті. В офісі залишилися чоловіки - рядові технічні співробітники офісу.



Після того, як в рядах протестувальників прозвучала інформація про атаку з боку правоохоронців і "тітушок", люди почали бігти по вулиці Липській від офісу Партії регіонів на вулицю Інститутську.
На даний час мітингувальники знаходяться на розі вулиць Липської та Інститутської. Попереду вишикувалися активісти самооборони Майдану, їх число збільшується. Вони розташувалися кордоном навпроти пам'ятника Мануїльському.



Силовики, в свою чергу, перекрили вулицю Липську біля офісу Партії Регіонів.

У Києві знову почалися сутички мітингувальників з "Беркутом" (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ) [+Відео]

Богдан Масовець: Всі ми бачимо, як телевізійними ефірами, та й не тільки,поширюються страшні новини. Радикально налаштовані невідомі люди в масках по всій країні палять офіси (до речі, спалено обласний штаб Партії Регіонів у Рівному), б’ють жінок, незаконно захоплюють житлові будинки та адміністративні споруди. У світлі таких подій, європейська спільнота не повинна залишатися осторонь та має оцінити протизаконні дії і стати на захист інтересів усіх українських громадян, а не лише тих, хто стоїть зараз на майдані. Привильним буде з їх боку введення відповідних санкцій проти лідерів опозиції, які розпочали цей процес, але вже не можуть його контролювати. Адже опозиційні партії зайняті боротьбою за владу більше, ніж стратегічним курсом розвитку держави. Вони не контролюють Майдан і не можуть задовольнити вимоги протестувальників у переговорах із владою. Вважаю, що насамперед зараз потрібно повернути ситуацію в конституційне русло, а ініціаторів протизаконного розвитку подій покарати по всій строгості закону.

Джерело: paparacio.rv.ua





На правах реклами