Ми у Facebook
18.02.2014, 17:03

Міліція та СБУ закликає опозицію заспокоїти протестуючих

Заява Голови Служби безпеки України Олександра Якименка та в.о. Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Подаємо повний текст заяви без змін і правок.
"Екстремісти з опозиції перейшли межу – вони вбивають на вулицях столиці України ні в чому невинних людей, знущаються над жінками, палять і підривають будинки та автомобілі. У центрі Києва розпочинається хаос. При цьому лідери опозиції по телефону здійснюють режисуру цих злочинів. Їхня мета одна – навіть ціною людської крові дістатися до владних крісел.

У Києві знову почалися сутички мітингувальників з "Беркутом" (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ) [+Відео]

Ми не можемо допустити подальшого нагнітання конфлікту. Пересічні громадяни звертаються до влади із закликами навести порядок, повернути стабільність і мир в Україну.

Ми закликаємо лідерів опозиції негайно заспокоїти протестуючих, припинити збройне протистояння і повернутися за стіл переговорів.

Застерігаємо гарячі безвідповідальні голови опозиції – у влади є сили, щоб навести порядок. І ми, якщо буде продовжуватися безлад, будемо змушені вдатися до жорстких дій. Треба дати режисерам безпорядку рівно годину часу. У разі, якщо о 18.00 безчинства не припиняться, ми будемо зобов’язані навести порядок всіма засобами, передбаченими законом.

Служба безпеки України та Міністерство внутрішніх справ України"





На правах реклами