Ми у Facebook
21.02.2014, 16:42

Рівненські лікарі доправляють поранених на Майдані на літак до Польщі

Лікар-хірург Центральної міської лікарні Рівного, заступник голови обласної організації ВО «Свобода» Андрій Бортнік, який координує діяльність рівненських бригад швидкої допомоги в Києві, повідомив, що наразі лікарі займаються транспортуванням поранених на Майдані до аеропорту «Бориспіль».
Відправка людей каретами рівненської швидкої допомоги відбувається із дванадцятої міської лікарні міста Києва до аеропорту «Бориспіль» для подальшого перельоту на лікування до Республіки Польща, цитує Андрія Бортніка прес-служба РОО ВО "Свобода".

Тим часом у прес-службі Державної прикордонної служби України повідомили, що адміністрацією Держприкордонслужби України прийнято рішення на спрощений пропуск через державний кордон України громадян, які постраждали під час силового протистояння у Києві та потребують лікування за кордоном.

"Відповідне розпорядження вже отримали прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» для пропуску громадян через міжнародні аеропорти «Бориспіль» та «Київ», - зазначається у повідомленні. - На підставі статті 8 Закону України «Про прикордонний контроль» у прискореному порядку та за спрощеною процедурою будуть оформлятися поранені громадяни, в тому числі за відсутністю у них паспортних документів, але на підставі відповідних списків.
Наразі в аеропорту «Бориспіль» державний кордон України перетинають 9 громадян України, які прямують на лікування до Республіки Польща спеціальним літаком у супроводі лiкарiв-анестезіологів".





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ