Ми у Facebook
26.02.2014, 16:14

Як проводити люстрацію на Рівненщині? [+Відео]

Це мають спільно вирішити активісти громадських організацій.
25 лютого, під час засідання президії Рівненської обласної ради, було ухвалене рішення звернутися до громадських організацій Рівненщини, щоб їхні представники домовилися про дату й час, а також формат зустрічі стосовно проведення люстрації в області. Попередня домовленість про таку зустріч нині вже є - четвер, 10 година, 201 кабінет адмінприміщення обласної ради (майдан Просвіти, 1, 2 поверх).

Правоохоронців Рівненщини контролюватиме депутат від "Свободи"

Також члени президії Рівненської облради вирішили звернутися до Верховної Ради України щодо прийняття закону України про люстрацію, як одного з першочергових.

Активіст "ОПОРИ" Роман Мартин - про люстрацію на Рівненщині [ВІДЕО]

«Люстрацію має проводити громадськість. Ані обласна рада, ані депутати не братимуть у цьому процесі участі. Саме тому ми і рекомендували громадським організаціям домовлятися між собою стосовно цього питання», – зауважив голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов.

У Рівному та області під люстрацію потраплять усі начальники управлінь та їх заступники

Довідка з Вікіпедії
Люстрація - заборона діячам високого рангу, які скомпрометували себе, впродовж певного часу, або пожиттєво, займати посади в державному апараті, балотуватись в представницькі органи, бути суддями і т.д.





На правах реклами