Ми у Facebook
26.02.2014, 17:28

Для родичів загиблих рівнян зібрали більше 170 тисяч гривень

25 лютого активісти зі збору допомоги родинам загиблих Героїв передали пожертви рівнян, зібрані у період з 20 по 23 лютого у скриньки в м. Рівне.
Активісти Майдану збирали допомогу родинам загиблих у скриньки по місту, в т.ч. на Майдані. Загальна сума пожертв, зібраних таким чином, складає 171 518 грн. Кошти збирали окремі групи активістів та вирішили об’єднатися для координації дій та передачі допомоги.

У Рівному в лікарні перебуває ще один поранений на Майдані

Активісти звітують наступним чином про зібрану та передану готівку:
- громадська активістка Юлія Щербяк зібрала 30089 грн.
- громадська організація «Карітас» зібрала 100 131 грн.
- спільно громадська організація «Карітас» та громадська активістка Юлія Щербяк зібрали 21 435 грн.
- у прес-центрі Правого Сектору зібрано 500 грн.
- активістами ВО «Майдан» зібрано 19363 грн.

Банківські реквізити для допомоги загиблим на Майдані рівнянам


Зібрану суму розділили порівну на три частини та передали родинам загиблих Героїв Олександра Храпаченка, Валерія Опанасюка та Георгія Арутюняна. Батько Олександра Храпаченка Володимир отриману допомогу передав на лікування постраждалим під час сутичок на Майдані у Києві.

У Рівненській області, крім, згаданих вище рівнян від запалення легенів загинув Іван Городнюк, родом з смт Березне. Він входив до 35 сотні Волинська Січ. Він дуже захворів після того, як його у мороз облили з водомета. У нього є рідна тітка, брат та батьки. За відомою нам інформацією, Іван зі своїм братом Вадимом Городнюком не спілкувався. Якщо хочете допомогти родині, рекомендуємо звертатися до його тітки.

Наразі є підтверджена інформація про 86 загиблих Героїв, які входять до Небесної Сотні.





На правах реклами