Ми у Facebook
27.02.2014, 16:55

Білорусь призупиняє рух автобусів в Україну

Через неспокійну ситуацію в нашій країні рейси з Білорусі до Києва, а також до деяких інших українських міст, призупинилися.
Про це повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Повідомлення про припинення руху автобусів з Мінська до Києва було розміщено на сайті держпідприємства Минсктранс.

У Рівному невідомі у масках підстрелили білоруса

Із 25 лютого припинено рух автобусів за маршрутом Мінськ - Київ (Очаків) відправленням з Мінська від автовокзалу Центральний в 18:30, від автовокзалу Східний в 18:50 по вівторках, четвергах, п'ятницях, суботах і неділях (з Чернігова о 23:50 по середах, п'ятницях, суботах, неділях, понеділках), а також п'ятничні рейси Мінськ - Київ відправленням із Мінська від автовокзалу Центральний о 23:20, від автовокзалу Східний о 23:45 (з Чернігова о 16:10 по суботах).

Після інциденту з мікроавтобусом з білоруськими туристами, що стався в ніч на 21 лютого біля Рівного, дещо змінили графік роботи брестські автобусники, які здійснюють рейси на захід України. Автобуси їздять майже порожні, майже всі пасажири - з України. Певно, в Росію на заробітки, кажуть водії. Білоруси бояться їздити з товаром, але підходять до водіїв, цікавляться, як там ситуація. Ходять всякі чутки...

Як підтвердили у РУДТП «Автобусний парк № 1 м. Бреста», рейси на Червоноград, Львів та Луцьк тимчасово скасовані, пише пише білоруська газета «Вечерний Брест». Щоправда, один маршрут – на Луцьк – діє у скороченому варіанті: пасажирів доставляють до Ковеля і назад. На Ковель автобуси з Бреста їздять без змін.

“І з українського боку всі рейси діють. Автобуси приходять згідно з розкладом”, – повідомив директор Брестського автовокзалу Микола Радюк.





На правах реклами