Ми у Facebook
03.03.2014, 20:29

Кінопалац "Україна" Рівне: розклад сеансів з 27 лютого по 5 березня

Кінопрем'єри, новинки та сеанси на тиждень 27 лютого - 5 березня у кінотеатрах Рівного. Дивіться афішу - та обирайте фільм собі до смаку!
Вовк з Уолл-Стріт - 21:40

Стрічка знята на основі реальних подій, розповідає історію Джордана Белфорта — нью-йоркського брокера. 1987 року він заснував одну з найбільших брокерських контор, проте 1997 року був засуджений за фінансові махінації. Після цього Белфорт поборов наркотичну й алкогольну залежність, написав дві книги і читає лекції.

Вій 3D - 21:30

Початок XVIII століття. Картограф Джонатан Грін здійснює подорож до Східної Європи. Минувши Трансільванію, він розуміє, що заблукав. Неабияк поблукавши в тумані, він опиняється в невеликому козацькому поселенні. Народ живе тут в самітництві, захистивши себе від будь-яких контактів з рештою світу. Що приховують жителі хутора? Чого бояться і чому ховаються? Вчений вирішує розгадати таємницю, пов'язану з ім'ям незвичайного міфічного створення - Вія...

Академія вампірів - 12:10, 16:00, 18:00

17-ти річна Розмарі наполовину людина, наполовину вампір, простіше кажучи - дампир вона. Таким як вона, вампірам тобто, не місце серед людей, хоча б поки вона не навчиться керувати своїми бажаннями і вампірськими потребами. Так підліток разом зі своєю подругою і наставницею Ліссою вступає до академії вампірів. Там героїня дізнається про існування ще одних істот, що населяють темряву - злих вампірів. Ця спільнота націлилася заволодіти світом, так що комусь доведеться їм перешкодити... На тлі цих подій розвертається і любовна лінія.

Лего 3D - 11:55, 13:45, 15:40, 17:35


Головною героїнею кінофільму "Лего 3D" є Еммет. Еммет - зовсім звичайна дівчина. Еммет варто усім інструкціям ЛЕГО минифигурка, вона здатна врятувати весь всесвіт. Також учасниками кінофільму "Лего 3D" є Супермен і Лего Бетмен. Саме ці персонажі будуть намагатися зупинити злого тирана...


РобоКоп - 10:05

Дія відбувається в далекому майбутньому в наповненому злочинністю Детройті. Поранений поліцейський повертається на вулиці міста в якості кіборга, покликаного пильнувати закон і порядок.

Легкий на спомин - 14:20, 20:00

Головний герой картини «Легкий на спомин» Павло (Гарік Харламов) звик тримати все під контролем. Від успішний ріелтор та давно вже приноровився легко й невимушено умовляти людей на підписання угод, які їм не вигідні. Все б відбувалося як завжди, якби не один старовинний будинок та його старенька господарка (Катерина Васильєва). За допомогою чергової хитрості Павло отримує від неї підпис на документах про продаж маєтку. У чаклунство та древні прокляття можна вірити або ні, але як бути, якщо ти починаєш неконтрольовано переміщатися у просторі? Тепер Павло легкий на спомин у прямому значенні цього слова – він з’являється поруч з тим, хто про нього щойно згадав.




Помпеї 3D - 10:00, 19:30


Події фільму розгортаються в 79 році н.е. Головним героєм виступає гладіатор Міло, який вважається непереможним. І цей раб закохується в Касію, красуню з вищого стану, дочку багатого купця, що в принципі вже звучить як гріх для суспільства того часу. Крім того, дівчина вже заручена з римським сенатором, що додає в її відносини з рабом драми. Раптово місто опиняється перед загрозою зникнення, коли недалеко прокидається вулкан. Намагаючись запобігти смерті коханої, раб Міло на перегонки з часом і смертю поспішає її врятувати.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ