Ми у Facebook
03.03.2014, 11:02

Біографія нового голови Рівненської облдержадміністрації - Вікіпедія

Що можуть дізнатися інтернет-користувачі про нового очільника Рівненщини?
Стаття, присвячена Сергію Рибачку, з'явилась "за гарячими слідами" - після оприлюднення указу Президента про його призначення головою Рівненської облдержадміністрації. Відтак, не дивно, що текст - достатньо лаконічний. Наводимо його повністю.

"Сергій Леонідович Рибачок (* 15 листопада 1977) — український політик. Заступник голови Рівненської обласної організації ВО «Свобода», викладач факультету політико-інформаційного менеджменту Національного університету «Острозька академія». Депутат Острозької міської ради від ВО «Свобода», голова фракції «Свободи». Помічник народного депутата України Олега Осуховського. 2 березня 2014 р. указом Президента України № 218/2014 призначений Головою Рівненської ОДА".

Колега новопризначеного голови Рівненської ОДА розповів про його позитивні та негативні риси

Тим часом у Facebook рівненські журналісти вже обговорюють, коли відбудеться прес-конференція нового голови облдержадміністрації. Точного часу поки що не називають, проте, як варіант, обговорюють можливість знайомства з новим очільником області не в одному з кабінетів ОДА, а на Майдані, на Народному вічі.

Новий голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок - про вибори [+Відео]





На правах реклами