Ми у Facebook
04.03.2014, 12:32

Голова Рівненської облради Михайло Кириллов "наїхав" на тих, хто "сидів по підвалах і кущах"

Гострою дискусією супроводжувався на сесії Рівненської обласної ради розгляд питання про схвалення рішень президії облради.
За час своєї роботи в режимі щоденних засідань упродовж останніх тижнів президія Рівненської обласної ради ухвалила 59 рішень. Депутатам облради запропонували їх узаконити рішенням сесії. Пропозиція викликала дискусію. Так, депутат Михайло Кривко, який на засіданні президії облради 22 лютого оголосив про відставку з посади першого заступника голови обласної ради, зауважив: рішення президії не є правомірними, бо її члени не мали права приймати рішення за всіх депутатів.

Депутат Рівненської облради склав повноваження

Така думка викликала гостру реакцію голови Рівненської обласної ради Михайла Кириллова. "Ті, хто сиділи по підвалах і кущах, коли ми взяли на себе відповідальність за ситуацію в області, не мають права зараз висловлюватись", - заявив голова облради, зірвавши оплески присутніх у сесійній залі. При цьому, щоправда, Михайло Кириллов зауважив, що звертається не особисто до Михайла Кривка, а взагалі до всіх депутатів, які самоусунулись від активної роботи в обласній раді у період гострого політичного протистояння.

У Рівненській облраді - "міграція" депутатів

Депутат Олексій Бучинський наголосив, що узаконити рішення президії облради потрібно обов'язково, поки немає рішення про утворення виконкомів місцевих рад.

Сесія Рівненської облради 4 березня: фотогалерея

У підсумку 64 депутати проголосували "за" узаконення рішень президії облради, прийнятих у міжсесійний період.





На правах реклами