Ми у Facebook
06.03.2014, 00:07

Збірна України впевнено перемогла команду США [+Відео]

Національна збірна України з футболу у товариському матчі впевнено переграла команду США.
У важкий для всієї країни час, коли Україна фактично опинилася на порозі війни з Росією, футболісти збірної України вирішили відмовитися від товариської гри зі США, аби залишитися в Україні.

Проте, в останній момент, коли стало зрозуміло, що ситуація в Криму більш-менш заспокоїлася, збірна України спільно з президентом ФФУ Анатолієм Коньковим та міністром молоді та спорту Дмитром Булатовим вирішили, що команда на Кіпр, де мала відбутися гра, таки вирушить.

Футбол. Україна все ж таки зіграє із США

Чимало вболівальників української команди відзначали, що якби наші футболісти взагалі не поїхали грати зі США або програли б американцям - ніхто б їх у тому не звинуватив. Адже сконцентруватися на грі у футбол в той час, коли в країні фактично розпочалася військова окупація, важко або взагалі неможливо.

Футбол. Україна - США. Напередодні

Проте наші хлопці таки зуміли показати гарну гру і впевнено переграли суперників з рахунком 2:0.

Рахунок у протистоянні відкрив на 12-й хвилині один з лідерів київського "Динамо" Андрій Ярмоленко, а подвоїв у середині другого тайму екс-нападник харківського "Металіста", а нині гравець казанського "Рубіна" Марко Девіч.

Гол Ярмоленка:


Гол Девіча:


Ще до голу Марко українцям довелося відчути тиск з боку гравців команди США, проте й захисники діяли впевнено, і голкіпер "Шахтаря" Андрій Пятов помилок не припускався.

Після другого взяття воріт наші хлопці знову відчули впевненість й довели гру до перемоги!

Портал OGO.ua вітає збірну України з перемогою і дякує усім гравцям та тренерам за те, що у важку хвилину проявили силу волі й продемонстрували відданість українській державі.





На правах реклами