Ми у Facebook
07.03.2014, 11:23

Як святкувати 8 Березня на роботі?

Квіти жінкам планують подарувати у більшості українських офісів. Та все ж популярними подарунками залишаються застілля і солодощі.
Цього, як і минулого року, грошові премії на честь свята отримають усього лише в чотирьох відсотках українських офісів. До початку березня не визначились із подарунком або просто не цікавилися планами компанії майже третина респондентів.



Оригінальні подарунки рівнянкам до 8 Березня: букети з цукерок

Платити за подарунки доведеться, швидше за все, співробітникам-чоловікам. Саме так зроблять майже в половині компаній (48%). У четвертині офісів частину витрат бере на себе роботодавець, а частину — співробітники. 17% компаній виявилися досить щедрими для того, щоб оплатити святкування з корпоративних коштів. І тільки у 2% випадків за подарунки заплатить керівник особисто. Загалом ситуація повністю збігається з минулорічною.

На дорогі подарунки жінкам розраховувати не доводиться. Більше половини компаній (52%) привітають своїх співробітниць презентами, вартість яких не перевищує 100 грн. При цьому третина співробітників навіть не цікавилась цим питанням.



СМС поздравления и прикольные статусы к 8 Марта

І навіть керівний статус — не гарантія дорогого подарунка. 70% рівноцінно вітають усіх своїх співробітниць, незалежно від їхньої посади в компанії. Тільки 15% роботодавців окремо виділяють жінок-керівників. А ще 14% офісних працівників роблять це самостійно — вітаючи вищих за посадою або просто потрібних жінок від себе особисто.

Інформація надана Міжнародним кадровим порталом hh.ua





На правах реклами