Ми у Facebook
08.03.2014, 14:35

Росія продовжує переміщати війська у Крим

Для збільшення - натисніть

Російські військові продовжують блокувати паромну переправу "Крим". Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.
З боку російських агресорів продовжується блокування паромної переправи «Крим». Всього в пункті пропуску знаходиться до 100 озброєних військовослужбовців Росії та 50 чоловік так званої «самооборони».

Застосовуючи фізичну силу вони унеможливлюють здійснення належного прикордонного та інших видів контролю.

Минулої доби відбулося ще дві провокації у пункті пропуску «Крим», під час яких російські військові сприяли прориву через кордон фактично двох армійських колон. Вони відтіснили представників усіх контрольних служб, а за деякий час спочатку через кордон прорвалося 15 автомобілів «Камаз» без номерів, серед яких також був один паливозаправник та машина зв’язку. Невдовзі у такий самий спосіб російські військові пропустили ще 10 «Камазів», 6 «Уралів» та карету швидкої допомоги.

Рівненський журналіст - про "кримських бандерівців"

Крім того техніка та матеріальні засоби доставляються десантними кораблями Чорноморського флоту Росії. В бухті «Казача» з двох кораблів вивантажили спочатку 18 вантажних автомобілів «Урал» та «Камаз» з продовольством, а згодом 17 автомобілів «Камаз» та 1 БТР.

Як відомо, після того, як самопроголошений глава Ради міністрів АР Крим Сергій Аксьонов звернувся до президента РФ про надання сприяння у забезпеченні миру і спокою на території Автономної Республіки Крим, Путін звернувся до Ради Федерацій РФ з проханням дозволити ввести війська на територію України.

Карта захоплень в Криму: заблоковані та "гарячі" точки

Це прохання обидві палати Ради Федерації підтримали.
Військова техніка та російській військовослужбовці у великій кількості з'явилися на території АР Крим наприкінці лютого. Окрім того на території з'явилися озброєні люди, які називають себе "народною самообороною Криму". Рух на півострів з боку материкової частини було заблоковано, почалися захоплення та блокування об'єктів інфраструктури та військових частин та містечок з вимогою скласти зброю та перейти на бік загарбників.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ