Ми у Facebook
08.03.2014, 22:28

Центр Рівного ввечері 8 березня [ФОТОФАКТ]

Як виглядає центральна площа Рівного святкового вечора? І яку погоду в місті обіцяють на завтрашній вихідний?
У центрі Рівного зараз традиційні для святкового вечора атмосфера: багато молоді з квітами, чимало рівнян очікує маршруток, повертаючись із гостей чи святкування 8 березня в кафе.

Як рівненські політики привітали жінок з 8 березня

Але рівняни, звісно, і сьогодні пам'ятають про нинішні непрості події у державі: на майдані Незалежності, біля сцени, де виступають активісти під час Народного віча, горять свічки і лежать живі квіти перед портретами загиблих героїв Майдану. Рівняни періодично підходять до сцени, аби схилити голову у хвилині мовчання, пам'ятаючи земляків, які віддали життя на Майдані.

Рівне ридає за сотнею кращих: вірш рівнянки про "Небесну сотню"

Про нинішні події у державі говоритимуть завтра і під час заходів з вшанування Тараса Шевченка, адже завтра виповниться 200 років від дня народження українського генія, і на Народному вічі, яке розпочнеться у Рівному на майдані Незалежності о 13 годині.

У Рівному на Народному вічі 9 березня обговорюватимуть призначення Рибачка і Чайки



Рівняни об'єднаються у "Живий міст" задля миру в Україні та єдності країни

А погода 9 березня сприятиме і звичайним прогулянкам, і масовим заходам: Український гідрометцентр обіцяє рівнянам день без опадів, з температурою вночі від 0 до +2, а вдень - від 8 до 10 градусів вище нуля.

Фото rivne1.tv





На правах реклами