Ми у Facebook
09.03.2014, 07:56

Рівне: на Народному вічі 9 березня обговорюватимуть призначення Рибачка і Чайки

9 березня о 13.00 на майдані Незалежності у Рівному відбудеться Народне Віче, на якому обговорюватимуть призначення голів УМВС та ОДА Рівненської області.
"На жаль, після тяжких революційних часів деякі політичні сили не можуть позбутись совкової системи і продовжують свою діяльність за старою схемою - методом призначень зверху, без узгодження з громадою. Тому рівняни вимагають поваги до громадської думки та цінностей, декларованих на Майдані", - зазначається у повідомленні прес-центру "Правого сектору" на Рівненщині.

Перше весняне Віче у Рівному: фотогалерея

Відтак, автори звернення закликають рівнян прийти 9 березня на 13 годину на Майдан Незалежності та "висловити свою незгоду продовженню режиму".

Перший виступ Сергія Рибачка в Рівненській обласній раді: ВІДЕО

Нагадаємо, що упродовж цього тижня громадські активісти рівненського Майдану неодноразово публічно висловлювали незгоду з призначенням Сергія Рибачка на посаду голови Рівненської облдержадміністрації, а Вячеслава Чайки - на посаду начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області, стверджуючи, що ці призначення, мовляв, відбулись за "квотним" принципом на користь ВО "Свобода", без узгодження кандидатур із рівненським Майданом.

Сергій Штурхецький, Світлана Сирота і Лілія Москальова - серед претендентів у заступники голови РОДА Сергія Рибачка

Тим часом В'ячеслав Чайка уже оголосив про свою відставку.

Головний міліціонер Рівненщини: "Звертаюся до озброєного угрупування припинити тероризувати громаду області"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ