Ми у Facebook
10.03.2014, 10:54

У Костополі теж піднімають питання люстрації

9 березня під час Народного віче у Костополі вшанували 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка та обговорили питання люстрації в районі.
- На Народному віче згадали про кобзаря не тільки як про поета, а ще й як про пророка, у віршах якого відображаються події сьогодення. З творчими номерами виступили педагогічний колектив школи мистецв та вихованці БШЮ. Зі словом виступили голова районної ради Сергій Ткачук та член громадської ради Ірина Таргоній. Відбулося покладання квітів до пам’ятника Шевченку, - пише kostopil.info.

Що робитиме на Львівщині голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов?

Голова громадської ради Катерина Фесюк повідомила, що зверталась до голови Рівненської ОДА Сергія Рибачка з проханням попередньо обговорювати можливі кандидатури на пост голови Костопільської РДА.

З останніми новинами про політичні події у районі виступили Павло Юхневич та Юрій Кузнюк. Останній повідомив про кількість бажаючих долучитись до створення люстраційного комітету та представив його голову Івана Шваю. Той у свою чергу сказав, що закон про люстрацію ще не прийнятий, тому зараз комітет може існувати у вигляді громадської ініціативи, яка буде збирати та оприлюднювати інформацію про можливих призначенців на керівні посади у районі.

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок заперечує, що призначить регіоналів і корупціонерів





На правах реклами