Ми у Facebook
10.03.2014, 11:45

У Рівному жінка покінчила життя самогубством

За даними Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Рівненській області, 8 березня у Рівному на вулиці Князя Острозького у власній квартирі жінка покінчила життя самогубством через повішання.
За даними Головного управління ДСНС України в Рівненській області, з початку року на Рівненщині були 23 спроби покінчити життя самогубством.

Рівненська область: чоловік помер від отруєння чадним газом

В результаті двадцять людей загинули, серед них - двоє дітей. Троє людей постраждали.

Психологічні поради: Чи можна уникнути самогубства? Звичайно! Просто не вбивати себе! Особисту драму можна пережити, від туги позбутися.

Рівненщина: чоловік отримав опіки, смалячи кабана

Найкращий спосіб пережити проблеми - визначитися в житті. Визначитися в житті - значить знайти мету. Передбачаю вигук: легко сказати - знайти мету! Звідки ж їй взятися? Якщо за прожиті роки вона так і не з'явилася? Резонно, але слід зрозуміти, що неможливо знайти мету, сидячи днями перед телевізором, задерши ноги, рубясь в комп'ютерні ігри і філософськи витягаючи з лівої ніздрі (перепрошую, можливо, є любителі правої). Мету потрібно шукати! Шукати, як шукає воду в пустелі що збився з дороги подорожній, бо без неї він загине.





На правах реклами