Ми у Facebook
14.03.2014, 10:54

Рівненщина: за недотримання мораторію - звільнення

Депутати на президії обласної ради прийняли рішення, що посадові особи контролюючих органів, які порушили мораторій на проведення перевірок суб’єктів підприємницької діяльності, повинні написати заяву на звільнення.

Причиною такого рішення стала інформація, яку озвучив депутат облради Олег Хомич. Він зазначив, що окремі суб’єкти, які представляють органи державного нагляду та контролю не виконували мораторію, повідомляє офіційний сайт Рівненської обласної ради

Крім того депутати рекомендували голові Рівненської облдержадміністрації Сергію Рибачку провести спеціальну нараду з керівниками відповідних установ, які працюють в області, і довести до їхнього відома рішення президії облради про мораторій на перевірки підприємців, накладений у лютому.

На Рівненщини діятиме мораторій на перевірку підприємців

Нагадаємо, що На засіданні Президії Рівненської обласної ради 21 лютого було прийнято рішення ввести мораторій на перевірку суб’єктів підприємницької діяльності, за винятком контролюючих органів, які забезпечують дотримання законодавства у сфері охорони здоров'я, або з письмовою добровільною згодою суб’єктів підприємницької діяльності.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ