Ми у Facebook
15.03.2014, 15:27

Ви бачили Яценюка в поїзді? [ФОТОФАКТ]

У соціальних мережах активно поширюється фото, на якому прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк їде потягом.
Світлина була зроблена під час його візиту до США цього тижня. Дмитро Чигрин, який поширив це фото на своїй сторінці у Facebook, прокоментував його так: "Їдемо потягом з Вашингтону до Нью-Йорка.
P.S.Скажу Вам,що нам би такі потяги. Ну хоча б такі рівні колії.
P.S.2 Wi-Fi працює не зважаючи на місцевість".

Росіяни підтримують Україну акціями миру [+Фото]

Нагадаємо, напередодні візиту глави українського уряду до Брюсселю Дмитро Чигрин поширив у Мережі фото, на якому Арсеній Яценюк поряд із іншими пасажирами очікує на літак у залі київського аеропорту "Бориспіль".

Міський голова Рівного "скупився" у супермаркеті [ФОТОФАКТ]



У Рівному на проїжджу частину впав кран [Фото+Відео]

Відповідаючи на запитання журналіста стосовно польоту до Брюсселя економ-класом рейсовим літаком, Арсеній Яценюк нагадав, що послуговувався рейсами економ-класу і в часи перебування на посаді Міністра закордонних справ та Голови Верховної Ради України. «Тут нічого нового, і так будуть літати всі члени Кабінету Міністрів. Тому що в країні, де 70% людей живе за межею бідності, чартерами літати можуть тільки ті, які зухвало відносяться до свого народу», - сказав глава уряду. Прем’єр-міністр також зазначив, що в разі надзвичайних ситуацій будуть використовуватись відповідні засоби доставки: «Але там, де є регулярні рейси – дискусії навіть не повинно бути». «Економ-клас в економ-країні», - додав Арсеній Яценюк, якого процитував Урядовий портал.






На правах реклами