Ми у Facebook
15.03.2014, 18:47

Чи затвердило Народне віче Юрія Олексійчука на посаду голови Острозької райдержадміністрації? [+Відео]

Народне віче Острога затвердило кандидатуру нового очільника району. На посаду голови Острозької райдержадміністрації висунули активного учасника Євромайдану в Острозі, викладача Національного університету "Острозька академія" Юрія Олексійчука.
- Ми сьогодні зібралися з приємного приводу. Як і було зарекомендовано, усі призначення в області тепер будуть погоджуватися з громадою, тому на віче ми вирішили затвердити призначення кандидата на посаду голови Острозької районної державної адміністрації, - оголосив майбутній заступник голови Рівненської ОДА Тарас Пустовіт.

Також кандидат на посаду заступника голови Рівненської ОДА зауважив, що новий голова Острозької РДА постійно був присутній на всіх мітингах та пліч-о-пліч відстоював думку громади, то зрозуміло, що цю кандидатуру варто підтримати.
Рівненщина: головою Острозької райдержадміністрації стане викладач Острозької академії

Своїми першими враженнями поділився і Юрій Олексійчук.

- Така посада - не подарунок долі, а подарунок відповідальності. Я сам, коли мав справу з органами влади, то бачив певну несправедливість та відірваність цих органів влади від людей. Отримуючи від вас цей кредит довіри, я намагатимуся його виправдати і буду цього ж вимагати від своїх працівників. Моя робота триматиметься на трьох основних принципах: прозорість, жодного натяку на корупцію, а також чесність.






На правах реклами