Ми у Facebook
17.03.2014, 11:47

Народний Рух Рівненщини очолив Олександр Лащук

14 березня 2014 року відбулась конференція Рівненської обласної організації Народного Руху України. На ній одноголосно було обрано керівником організації депутата Рівненської міської ради, голову постійної комісії з питань захисту прав людини, законності та правопорядку Олександра Лащука.
Запропонована кандидатура була висунута організаційним комітетом відновлення НРУ на Рівненщині за погодженням з політрадою партії. У конференції взяли делегати з 12 районів Рівненської області.

На конференції з підтримкою новообраного керівника виступив голова Народного Руху України Василь Куйбіда. Крім того, голова партії проаналізував сучасну політичну і економічну ситуацію в Україні і в цьому контексті, які виклики стоять перед національними силами.

Новий заступник замість Губанова та Сад в Рівненській ОДА [ДОСЬЄ] [Фото+Відео]

- До мене звертались упродовж 2013 року ветерани національного відродження з пропозицією очолити НРУ на Рівненщині. Через революційні події в Україні ми постійно переносили конференцію, тому що рухівці перебували у вирі протистояння з режимом. Партія на цьому етапі потребує оновлення. Особисто до мене були пропозиції приєднатись до інших більш впливових ще донедавна опозиційних політичних партій, проте це була б кон'юнктурщина. Цього собі дозволяти не хочу і взагалі легких стежок не шукаю. Рух для мене це в першу чергу відповідальність перед цілим поколінням борців за Незележність і Свободу України, особливо в умовах протистояння з російськими окупантами і їхньою агентурою, - прокоментував депутат Рівненської міської ради, голова РОО НРУ Олександр Лащук.





На правах реклами