Ми у Facebook
17.03.2014, 08:00

Гороскоп на 17 березня: вирівняти ситуацію і знайти вихід

Не зовсім вдалий початок робочого тижня. Важко стримувати емоції, нелегко уникати конфліктних ситуацій, гроші буквально вислизають з рук. Але поступово ситуація вирівняється.
Астрологічний прогноз: 17 березня 2014, понеділок.

16/17 місячна доба. Місяць у знаку Терезів (Повня/третя чверть, спадає).

Перша половина дня - суцільні знаки питання. Важко зорієнтуватися в купі нових проблем та завдань.

Вислів «Понеділок – день важкий» сьогодні стосується майже всіх сфер - роботи, бізнесу, фінансів, ділової кар’єри, стосунків з іншими людьми. Навіть звичні, рутинні, добре «відкатані» справи можуть наштовхнутися на якісь непередбачені труднощі, нові обставини, відмову техніки, роботодавців, партнерів, навіть друзів… Близькі люди та керівництво вимагають від нас неможливого, а очікувані гроші буквально вислизають з рук...

Але здаватися і опускати руки не варто! Просто потрібно трохи часу, щоб розібратися в собі та ситуації, знайти оптимальне вирішення проблем.

Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный

Друга половина дня більш сприятлива і для роботи, і для вирішення важливих життєвих питань, і для розвитку особистих зв’язків, і для дружби, кохання, романтичних пригод.

Гороскоп на тиждень 17 - 23 березня

Перед багатьма з нас відкриються нові можливості, а деякі старі проблеми та переживання просто втратять своє значення. І все ж астрологи радять: про всяк випадок нічого суттєвого не плануйте і не обіцяйте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: март 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами