Ми у Facebook
17.03.2014, 11:21

На Рівненщині зікнулися п'ять машин. Одне авто загорілося

На Рівненщині зіткнулися п'ять автомобілів. ДТП сталося 14 березня на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів. В автокатастрофі постраждала одна людина.
Як повідомили у прес-службі ДАІ в Рівненській області, 39-річний рівнянин, рухався в напрямку м.Рівне. На дорозі спалювання сухої трави утворилася димова завіса, тому водій почав загальмовувати транспортний засіб.

Водій автомобіля «ВАЗ-21114», 56-річний житель м.Костопіль, в умовах недостатньої видимості, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з автомобілем «MERCEDES-BENZ», який рухався попереду. В подальшому водій автомобіль «RENAULT TRAFIC», 33-річний житель Сарненського р-ну, рухаючись в попутньому напрямку в умовах недостатньої видимості, не врахував дорожньої обстановки, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21114», внаслідок чого автомобіль «ВАЗ-21114» з’їхав на узбіччя та загорівся.

Виконуючи маневр об’їзду перших трьох транспортних засобів, які зазнали механічних пошкоджень, в умовах недостатньої видимості водій автомобіля «FORD KUGA TREND», 49-річний житель м.Хмельницький, не дотримався безпечного бокового інтервалу та допустив зіткнення з автомобілем «MERCEDES-BENZ».

Водій автомобіля «CITROEN JUMPY», 55-річний житель м.Костопіль, виконуючи маневр об’їзду, допустив зіткнення з автомобілем «FORD KUGA TREND».

У результаті ДТП постраждав пасажир автомобіля «ВАЗ-21114» - 62-річна жителька Костопіля. Вона отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом кісток носа, забій грудної клітки та була доставлена в приймальне відділення Костопільської ЦРЛ. Після надання медичної допомоги жінку відпустили додому.





На правах реклами