Ми у Facebook
17.03.2014, 17:08

Гурт "Фіолет" їде до Рівного з "Вігвамом" [+Відео]

Уже у вівторок, 18 березня, до Рівного завітає відомий волинський гурт "ФІОЛЕТ" і презентує рівнянам новий альбом "Вігвам". Свій тур з новим альбомом "ФІОЛЕТ" присвятив Воїнам Небесної Сотні, а днями музиканти презентували й новий кліп на пісню "Обличчя", присвячений Євромайдану.
Нова музика й нова країна. У 2013 році музиканти гурту "ФІОЛЕТ" стали активними учасниками подій Євромайдану, й неодноразово виступали на сцені Майдану у Києві.



Крім того музиканти не покладаючи рук працювали над новеньким альбомом "Вігвам", до якого увійшли 15 пісень, які "ФІОЛЕТ" уже 18 березня презентує рівненським шанувальникам.

Гурт "Фіолет" присвятить виступ у Рівному Героям Небесної сотні

Тур на підтримку нового альбому хлопці присвятили Воїнам Небесної Сотні.

- У зв’язку з останніми подіями в Україні, ми вирішили присвятити тур на підтримку нового альбому воякам Небесної Сотні, - говорить лідер та вокаліст гурту Сергій "Колос" Мартинюк. - Присвятити всім тим загиблим українцям, ціною життя яких ми маємо можливість рухатися далі. Відтак, чекаємо всіх наших шанувальників на турових концертах. Нові пісні, нові обличчя і все краще, за що ви встигли полюбити "ФІОЛЕТ". Разом будуватимемо наш "ВІГВАМ".

За словами музикантів у альбомі є не лише лірика, а й гострі соціальноорієнтовані пісні.

- Кінцева стадія роботи над альбомом проходила на тлі важливих революційних подій в Україні, які ознаменували собою початок будівництва нової країни, - зазначає лідер та вокаліст гурту Сергій "Колос" Мартинюк. - Країни, яка починається з кожного з нас. "Вігвам" - це наша спроба закладення міцного духовного фундаменту нового життя. Осторонь не може лишитися ніхто – ні водій маршрутки, ні вчителька у школі, ні музикант на сцені. Вігвами слугували індіанцям ритуальним місцем очищення та відродження, тому нехай і для всіх тих, хто цей альбом прослухає, він буде ще однією спробою стати кращими.

Днями гурт презентував й офіційне відео на одну з пісень альбому - "Обличчя".

До відеокліпу увійшли вражаючі кадри подій на Майдані Незалежності й вулиці Грушевського у Києві, а сам кліп присвятили Героям Майдану!



Почути нові пісні й відчути дух "Вігваму" рівняни зможуть 18 березня у МПК "Текстильник". Концерт розпочнеться о 20.00.

Відеозапрошення від гурту "Фіолет"

"Вхід до "Вігваму" обійдеться шанувальникам у 40-50 гривень, а придбати заповітні перепустки можна через сервіс kasa.in.ua





На правах реклами