Ми у Facebook
17.03.2014, 17:00

На Рівненщині у поїзді пасажир підрізав свого сусіда по купе

Під час слідування в пасажирському поїзді №13 сполученням Київ – Ужгород, пасажир підрізав сусіда по купе, через сутичку, яка виникла між ними на фоні особистої неприязні.
Як повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, до правоохоронців по станції Здолбунів поступило повідомлення від начальника пасажирського поїзда №13 Київ-Ужгород, про те, що до даного потягу необхідно викликати наряд міліції.

Було з’ясовано, що між пасажирами потягу виникла конфліктна ситуація, в ході якої один із пасажирів постраждав. Конфлікт відбувся між 29-річний мешканцем Закарпатської області та 41-річним жителем Луганської області.

У Рівному на проїжджу частину впав кран [Фото+Відео]

По прибутті на станції Здолбунів, чоловіки знаходились в тамбурі вагону, де і виникла конфліктна ситуація. 41-річний пасажир наніс удар ножем в область живота та лівої ноги 29-річному громадянину.

Даного громадянина каретою швидкої допомоги доставлено в приймальне відділення Здолбунівської ЦРЛ (діагноз: ножові різани рани лівого стегна, лівої поперекової ділянки).

Рівненська область: п'яний чоловік пограбував знайомого

Правоохоронці з’ясували, що мешканець Луганської області раніше неодноразово судимий, востаннє за вбивство.

Обставини даної події з’ясовує слідство.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ