Ми у Facebook
19.03.2014, 17:02

Біженців прийматимуть у санаторіях Рівненщини

Найближчої суботи, 22 березня, у таборі Корчагінець, що на Острожчині, відбуватиметься толока із підготовки території комплексу до можливого прийняття сімей військовослужбовців із Криму.
10 будиночків, у яких зможуть проживати близько 200 членів таких сімей, уже готуються, їх ремонтують. Однак, прибирання потребує і прилегла територія. Тож острозькі активісти звернулись до небайдужих острожан, аби бажаючі також долучились до суботньої толоки.

З Криму на Рівне можна виїхати без проблем: квитки на потяги є

Прохання до охочих реєструватися та зазначати інструмент, який вони можуть узяти із собою, за адресою: yuriy.oleksiychuk@oa.edu.ua або за телефоном: 0677670144. Прохання надавати свої контактні дані для зв'язку.

Нагадаємо, Рівненщина готова прихистити майже 1,5 тисячі біженців з півдня та сходу. Планується, що людей розмістять в оздоровчих закладах Рівненщини - в санаторно-курортних комплексах «Горинь», «Сигнал», «Електронік-Рівне», «Джерельце», «Веселка» та в згаданому "Корчагінці".

Рівнян просять повідомити про готовність прийняти біженців із Криму

А напередодні до Сарн уже прибули 54 мешканці Харківщини, серед яких 17 дітей. Жителів східного регіону тимчасово розмістили у місцевому санаторії «Горинь».





На правах реклами