Ми у Facebook
19.03.2014, 17:20

Рівне: На АЗС біля Колоденки шахраї заправили три авто і поїхали, не заплативши [+Фото]

18 березня близько п’ятої години ранку на стаціонарний пост №3 міста Корець надійшло повідомлення від оператора автозаправної станції, яка знаходиться поблизу села Колоденка про те, що водій автомобіля ВАЗ синього кольору не розрахувався за пальне.
- До заправки під’їхав автомобіль, - розповідає працівник АЗС, - З нього вийшла молода дівчина-пасажир та попросила заправити повний бак бензину А-95 Євро. Коли диспетчер оголосив суму, вона дала йому для розрахунку банківську картку, але коштів для оплати там було не достатньо. Дівчина сказала, що заплатить готівкою, але повернувшись до авто водій і пасажирка навіть не ввімкнувши ближнє світло фар, втекли в напрямку міста Київ. До слова, крім бензину, - продовжує розказувати працівник АЗС, - На касі шахрайка взяла ще й жувальну гумку, за яку також не заплатила. Сума збитків АЗС більше 460 гривень, повідомляє прес-служба ВДАІ УМВС України



У Рівному чоловік лишив 100 квартир без газу

Працівники Державтоінспекції отримали орієнтування зниклого транспортного засобу і вже за деякий час його зупинили в місті Антопіль Рівненського району. На запитання інспекторів, чому чоловік не розрахувався за пальне, почули банальну відповідь про відсутність в нього коштів. Автомобіль та водія доставлено в Рівненський РВ УМВС для вияснення питань по суті.

На Рівненщині чоловік крав метал на залізниці


А вже близько 10-ої години ранку того ж дня трапився схожий інцидент. На автодорозі "Київ-Чоп" поблизу селища Квасилів автомобілі «Тойота Прадо» та «Ауді А6» заправились бензином на суму 1000 гривень та не розрахувавшись, зникли в напрямку Львова. Отримавши орієнтування, працівники Державтоінспекціїї Рівненщини відразу почали розшук «автомобілів-шахраїв». Вже за годину їх було затримано поблизу села Козин Радивилівського району. На місце події викликано слідчо-оперативну групу для вияснення всіх обставин пригоди.





На правах реклами