Ми у Facebook
19.03.2014, 21:49

Рівне: модний блогер розповість про модні тенденції

20 березня рівнянам розкажуть про останні тенденції в індустрії моди.
Доцентр кафедри індустрії моди Київського національного університету культури та мистецтв Мирослав Мельник проведе лекцію "Маркетинг в індустрії моди та краси: від концепції до реалізації" в рамках проекту "Турбопрактикум", спрямованого, за словами організаторів, на розвиток місцевого бізнесу.

Актуальні весняні сумки для рівнянок

За словами організаторів заходу, на лекції рівняни дізнаються про найбільш актуальні підходи до маркетингу в fashion-бізнесі, зокрема, про основні тенденції розвитку індустрії моди та фешн-ринку; дослідження потреб споживачів (Cool Hunting & Research); завоювання репутації "стильного бренду" (Fashion branding); PR і рекламу, медіа ХХІ століття; прогнози, тренди та тенденції в моді; специфіку розвитку fashion-бізнесу в Україні.

Обираємо сексуальну білизну

Спікер заходу Мирослав Мельник - постійний гість та учасник Ukrainian Fashion Week, Mercedes Benz Kiev Fashion Days, Lviv Fashion Week; фешн-блогер, автор одного з найвідоміших українських блогів про модну індустрію http://mtmfashion.blogspot.com/; автор книги "Індустрія моди", рекомендованої міносвіти України; дизайнер, фешн-консультант, автор і організатор відкритих лекцій і майстер-класів на модну тематику. Серед останніх досягнень Мирослава - лекції для "Культурного проекту", "Женского журнала" та інформаційна підтримка Андре Тана.

Рівненські журналісти вийшли на подіум: ФОТО

Вартість участі : 50 грн за попереднім замовленням, 70 грн в день заходу. Студентам: 25 грн, 35 грн в день заходу. Лекція відбудеться у четвер, 20 березня, о 19 годині в конференц-залі рівненського готелю "Мир".





На правах реклами