Ми у Facebook
20.03.2014, 09:58

Рівненщина: понад 3000 абітурієнтів пройдуть пробне ЗНО

Рівненська область займає третє місце за кількістю тих, хто зареєструвався для проходження пробного тестування у Львівському центрі оцінювання якості освіти.
На Рівненщині 3621 абітурієнт зголосився взяти участь у пробному ЗНО. Однак оплатили проходження тестування лише 3071 учасник.

Рівненщина займає третє місце серед областей, які реєструються на пробне тестування у Львівському центрі оцінювання якості освіти. Найбільше учасників - із Львівської області -10374 , на другому місці – 4198 учасників із Волинської області.


ЗНО-2014: програми змінено


- Тестування відбуватиметься вже у цю суботу – 22 березня та у наступну – 29 березня. Зокрема, 22 березня відбудеться пробна перевірка знань із української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської; а 29 березня – з математики, історії України, біології, географії, світової літератури, - повідомляє прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Як правильно реєструватися на ЗНО [інфографіка]

Усі учасники відповідатимуть на запитання пробних тестів у створених пунктах. Усього їх 19 у кожному районі та місті області. Учні Рівного зможуть пройти пробне тестування у загальноосвітніх школах за числом 6,8 та 9. Результати учасники дізнаються відразу по закінченню написання завдань.





На правах реклами