Ми у Facebook
20.03.2014, 10:18

Військовослужбовці Рівненщини допоможуть кримським колегам

Дубенські військові інженери готові допомогти своїм колегам з військових частин Збройних Сил України, що дислокуються в Автономній Республіці Крим.
У зв’язку із загостренням ситуації довкола українських військових колективів, що дислокуються в АРК, у одній з військових частин Збройних Сил України з міста Дубно відбулися загальні збори особового складу. Під час обговорення, військові інженери ініціювали добровільний збір грошової допомоги для колег з військової частини, що в Бахчисараї. Також, військовослужбовці виявили бажання прийняти погостювати родини українських військових моряків з Криму.


Допоможіть військовослужбовцям ОК "Північ" Збройних Сил України


 - Для нас справа честі проявити активну громадянську позицію та військове побратимство, адже ми своїх в біді не залишаємо, - зазначив заступник командира частини з виховної роботи. – Було вирішено у добровільному порядку зібрати матеріальну допомогу, а за потреби й прийняти членів сімей наших колег в гості, доки конфлікт не вщухне. Станом на сьогоднішній день до доброчинної скарбнички вже надійшло кілька тисяч гривень, а у родинах нашого особового складу можемо розмістити близько 30 сімей кримчан.


Острозька академія перерахувала кошти на підтримку української армії


До слова, Передати слова підтримки ви можете, написавши листа на електронну адресу: pressa_pivnich@i.ua з приміткою «Лист підтримки», залишивши коментар або повідомлення на наших сторінках у соціальних мережах: https://www.facebook.com/OKpivnich?fref=ts

Фінансову допомогу для матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців та військових частин Ви зможете надати перерахувавши кошти за реквізитами оперативного командування «Північ» Збройних Сил України:

Одержувач: в/ч А0796
Код ЄДРПОУ: 07852893;
Банк: ГУ ДКС України у Рівненській області;
Код банку МФО: 833017;

Реєстраційний рахунок:
31256301202262 — на матеріально-технічне забезпечення військових частин оперативного командування «Північ».

У разі бажання юридичних і фізичних осіб здійснювати перерахування коштів безпосередньо військовим частинам та установам пропонується звертатися безпосередньо до командирів (начальників) на місцях.





На правах реклами