Ми у Facebook
21.03.2014, 10:56

Жителі Рівненщини готові прийняти у свої домівки біженців з Криму

На «гарячу» телефонну лінію облдержадміністрації - 0 800 500 078 – надходять дзвінки небайдужих мешканців Рівненщини, котрі бажають допомогти кримчанам.
Про це повідомив директор обласного контактного центру Микола Шустов. За його словами, люди готові надати тимчасове житло, забезпечити продуктами, а ще – допомогти матеріально. Працівники контактного центру реєструють усі дзвінки та ведуть облік усіх благодійників.

Які умови для біженців створили на Рівненщині

«Нині вже є десятки людей, готових прийняти у себе кримські родини», - розповів Микола Шустов. Серед тих, хто зголосився підтримати жителів Криму, – мешканці Дубенського, Рівненського району, а також обласного центру. Загалом можуть розмістити до півсотні кримчан. Пропонують кімнати в квартирах, або ж частину приватного будинку.

У Києві відбувся незвичний флешмоб під назвою "Росія вбиває"

До того ж місця для проживання сімей військовослужбовців із Криму вже підготували в оздоровчих закладах Рівненщини. Тимчасовий прихисток для майже півтори тисячі кримчан облаштували в 7 санаторно-курортних комплексах. Також такі родини готові прийняти 45 обласних комунальних закладів, а в установах системи соцзахисту Рівненщини додатково розгорнуто близько 170 додаткових ліжко-місць.





На правах реклами