Ми у Facebook
21.03.2014, 16:08

Рівне: звільнено трьох начальників обласних управлінь [+СПИСОК]

Задоволено заяви про звільнення трьох керівників департаментів і управлінь Рівненської облдержадміністрації.
Як повідомив голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок, йдеться про Департамент будівництва і архітектури (директор - Юрій Сідлецький), Департамент фінансів (директор - Людмила Кушнер) та управління охорони здоров'я (Віталій Бойко) облдержадміністрації.

Директор департаменту будівництва Рівненської ОДА написав заяву на звільнення [+Відео]

На запитання про те, чи залишаться працювати інші керівники департаментів і управлінь облдержадміністрації, Сергій Рибачок відповів: "Не можна сказати, що інші залишаться. Ми вивчаємо нині ситуацію окремо по кожній людині. За умов, коли в Україні немає закону про люстрацію, ми повинні працювати в межах існуючого правового поля, щоб потім не було судових позовів".

Рівне: призначили головного хірурга області

Минулого тижня голова Рівненської облдержадміністрації повідомляв журналістам, що заяви на звільнення написали п'ять керівників департаментів і управлінь облдержадміністрації, і це - "перший етап заяв". "Сьогодні я провів зустріч із керівниками управлінь і департаментів облдержадміністрації, - повідомив журналістам 14 березня Сергій Рибачок. - Їм було запропоновано написати заяви на звільнення. Я на них не тисну, але до мене дійшла інформація, що багато керівників мають бажання звільнитися. Якщо таке бажання є - ми маємо розглянути відповідну заяву. Можливо, серед керівників управлінь і департаментів знайдуться люди, яких варто залишити. Які не були задіяні в антинародній діяльності, у відповідних політичних процесах. Я підозрюю, що такі люди є".

Рівне: п'ять начальників обласних управлінь написали заяви на звільнення





На правах реклами