Ми у Facebook
23.03.2014, 16:08

На Рівненщині за спробу вкрасти ресори молодий чоловік може сісти на 6 років

Молодик намагався вкрасти ресори від автомобіля зі складу Сарненського лісового господарства, що на Рівненщині. Молодого чоловіка помітив охоронник даного державного підприємства і відразу викликав наряд групи затримання Державної служби охорони, який і затримав його на місці злочину.
Подія трапилася 21 березня, близько четвертої години дня. В міліцію зателефонував чоловік і повідомив, що на території Сарненського лісового господарства перебуває невідомий чоловік, який намагається вчинити крадіжку, повідомляє magnolia-tv.com

На Рівненщині у приватному господарстві згоріла жінка

За вказаною адресою були спрямовані держохоронці. Коли вони прибули на місце, то помітили, що підозрюваний вже майже покинув територію лісгоспу, проте йому не вдалося втекти, і він був затриманий правоохоронцями. У зловмисника виявили ресори від автомобіля, який належать державному підприємству.

Чоловіка було доставлено до Сарненського районного відділу міліції для з`ясування обставин події. Затриманим виявився 24-річний житель села Дубки Сарненського району.

Рівне: на будівництві привалило людину

Молодик підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 статті 185 Кримінального Кодексу України - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.





На правах реклами