Ми у Facebook
24.03.2014, 08:00

Гороскоп на 24 березня: стримати агресію та жадібність

Не зовсім сприятливий день для початку нових серйозних справ. З фінансами не так погано, як здавалося раніше. Стережіться чужої агресії, стримуйте і власні апетити.
Астрологічний прогноз: 24 березня 2014, понеділок.

23 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (четверта чверть, спадає).

Несприятливий день, особливо для нових справ і ризикованих пригод. Вислів «Понеділок – день важкий» сьогодні стосується бізнесу, політики, конкуренції, де можуть проявитися найгірші людські пороки.

Основні небезпеки – жадібність, агресивність, зажерливість, аж надто великі апетити. Недаремно астрологи символом 23 "сатанинського" дня Місяця вважають жадібного Крокодила...

Водночас вдалий день всюди, де щира взаємодопомога та підтримка, де добрі та міцні сімейні стосунки, де дружні колективи.

Непоганих результатів досягне спілкування з родичами, близькими людьми, надійними діловими партнерами. Є шанс «скинутися» на спільну справу, гуртом вирішити якусь фінансову проблему, домовитися про спільне майно.

Але залазити в нові кредити не можна!

Гороскоп на тиждень 24 - 30 березня

На роботі й вдома краще займатися тим, що ми добре вміємо і що не вимагає додаткових зусиль - звичними, добре «відкатаними» аж до автоматизму, буденними справами, своїми повсякденними обов’язками. Нічого, що без яскравих подвигів, зате конкретних результатів багато.

Не рекомендується відправляти офіційні листи, працювати з
серйозними документами, укладати будь-які угоди або робити складні розрахунки.

Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный

У другій половині дня посилиться роздратування. Висока ймовірність необдуманих слів та вчинків. Хтось намагатиметься одразу ж викрутитися, виправити ситуацію, звалити провину на когось іншого, але це лише зашкодить. Тому краще спочатку думати про наслідки, а потім робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: март 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года


Фото: animalworld.com.ua





На правах реклами