Ми у Facebook
25.03.2014, 21:06

Інвестиції у Рівному: французів цікавить партнерство в енергозбереженні

Залучення інвестицій у Рівне стало темою зустрічі міського голови Рівного Володимира Хомка з представником посольства Франції в Україні Юлією Сотьє.
Ініціювала такі перемовини французька сторона, уточнює khomko.rv.ua.

- Франція бачить Україну як партнера у енергозберігаючій сфері. У нас є досвід співпраці в інших містах України у централізації опалення, - каже представник посольства Франції в Україні Юлія Сотьє. - У нас є будинки, що споживають енергію, яку самі ж і виробляють. В Україні ви можете мати такі ж будівлі.

У Рівному гроші на ремонт ліфтів просять у ООН

Французькі представники також запевнили, що спонукатимуть підприємства своєї країни створювати філії у Рівному. Адже вони назвали наш обласний центр - регіоном, прихильним до інвестицій, тобто тим, в якому для цього створюють усі необхідні умови. Міський голова Рівного Володимир Хомко, у свою чергу, пообіцяв особисто супроводжувати проекти у співпраці із французькою стороною, якщо вони виявляться цікавими та привабливими для міста.

Публічний звіт про виконання бюджету Рівного за 2013 рік: фоторепортаж

- Станом на кінець 2013 року обсяг прямих іноземних інвестицій (по наростаючому підсумку) складає 155,1 мільйонів доларів США, що у відсотках до відповідного періоду 2012 року становить 111,6 %, - повідомив нещодавно Рівного Володимир Хомко.

Рівне отримало більше 150 мільйонів доларів інвестицій





На правах реклами