Ми у Facebook
26.03.2014, 12:04

Міський голова Володимир Хомко - про відключення теплопостачання у Рівному [+Відео]

"Згідно прогнозу погоди у Рівному вже цієї неділі очікується температура до - 1º", - наголосив, зокрема, в інтерв'ю рівненським засобам масової інформації міський голова Рівного Володимир Хомко, коментуючи доцільність відключення теплопостачання у місті.
"Як і початок, так і завершення опалювального сезону залежить не від нашого з вами бажання, а від температурного режиму. Наразі до нас надходить чимало дзвінків з проханням припинити подачу опалення у квартири. Але згідно прогнозу погоди у Рівному вже цієї неділі очікується температура до - 1º. Давайте радитись, бо якщо ми відключимо опалення, то не зможемо потім запустити повторно. Адже сам запуск затягується до тижня", - на цьому наголосив в інтерв'ю рівненським ЗМІ міський голова Рівного Володимир Хомко, повідомляє khomko.rv.ua.

Чи припинять опалювальний сезон у Рівному раніше?

- Тому ми чекатимемо до цієї неділі… І робитимемо усе можливе, щоб не докучати мешканцям надмірним теплом, зробимо найменший рівень подачі тепла. Завтра, до речі, в мене з цього приводу запланована нарада з керівниками теплопостачаючих підприємств. Наразі ж чекатимемо до неділі, а потім зорієнтуємось по погоді, - резюмував міський голова.



До слова, у середу, 26 березня, міський голова Рівного розповість журналістам про результати робочої поїздки до Києва на нараду у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Рівне: Володимир Хомко розповість, навіщо їздив до Києва





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ